Termeni și Condiții de Utilizare Romelectro.ro

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza site-ul web romelectro.ro. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de acești termeni. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.


1. Drepturile de Autor și Proprietatea Intelectuală

Conținutul acestui site, inclusiv dar fără a se limita la texte, imagini, grafică, logo-uri, și alte materiale, este protejat de drepturile de autor și alte legi privind proprietatea intelectuală. Nu aveți permisiunea să copiați, modificați, distribuiți sau utilizați în alt mod conținutul acestui site fără acordul scris al proprietarului.


2. Utilizarea Site-ului

Este permisă utilizarea acestui site doar în scopuri legale și conforme cu acești Termeni și Condiții. Nu sunteți autorizat să încărcați sau să distribuiți conținut care este ilegal, ofensator, defăimător, amenințător sau care încalcă drepturile altor persoane.


3. Informații Personale

Orice informații personale furnizate către noi prin intermediul acestui site vor fi tratate conform Politicii noastre de Confidențialitate. Vă rugăm să citiți această politică înainte de a furniza orice informații personale.


4. Excluderea Răspunderii

Utilizarea acestui site se face pe propria dvs. răspundere. Nu garantăm că site-ul va fi întotdeauna disponibil sau că informațiile furnizate sunt precise sau complete. Nu suntem responsabili pentru eventualele pierderi sau daune cauzate de utilizarea acestui site.


5. Legături către Site-uri Terțe

Acest site poate conține legături către site-uri web operate de terți. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau politica de confidențialitate a acestor site-uri. Accesarea acestor legături se face pe propria dvs. răspundere.


6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Vă rugăm să verificați această pagină periodic pentru a vă informa cu privire la orice modificări.


7. Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii de Contact.


Ultima actualizare: 10.08.2023

ROMELECTRO SA © Copyright 1971-2023. All Rights Reserved.