Misiune, Viziune si Valori

ROMELECTRO

Cu o experienţă de peste 50 de ani pe piaţa locală şi internaţională, Romelectro este în prezent unul dintre cei mai importanţi EPC contractori din România, acoperind prin intermediul proiectelor sale întregul lanţ al energiei: de la producerea la transportul, distribuţia şi furnizarea de energie electrică.

Misiune

Respectarea de către membrii Grupului a unor principii etice, calitatea serviciilor și promovarea celor mai înalte standarde profesionale generează aprecierile clienților noștri. Ne diferențiem pe piața de energie și mediu prin unicitatea soluțiilor tehnologice implementate, abordarea integrată, precum și prin competențele și diversitatea specializărilor de la nivelul experților din Grup. Flexibilitatea și adaptarea la provocările actuale reprezintă atuurile noastre. 

Viziune

Un grup de companii puternice unite prin acelasi ideal “transformarea obiectivelor în rezultate”. 

Valori

Experiența și tradiția membrilor Grupului au atras o serie de valențe comune:

·      Creativitate, determinare, cooperare, transparenta;

·      Încredere, solidaritate, onestitate, integritate;

·      Responsabilitate în relatiile interumane;

·      Respect pentru mediu și comunitate.

Mirona Filipoiu - Președinte, CEO Romelectro

Romelectro înseamnă tradiție, calitate, profesionalism și promptitudine. Din poziția de lider de piață în domeniul antreprenoriatului general, ROMELECTRO se asigură și în prezent și pe viitor că tratează cu deosebită importanță orice proiect, oricât de complex în domeniul energetic, atât pentru România cât și la nivel internațional. Împreună cu ROMELECTRO s-au construit toate marile proiecte ale României și cu siguranță tot împreună se vor construi și viitoarele mari proiecte energetice ale țării noastre.

ROMELECTRO SA © Copyright 1971-2023. All Rights Reserved.