Politică de confidențalitate Romelectro.ro

Ultima actualizare: 10.08.2023


Mulțumim că ați ales să utilizați site-ul web romelectro.ro. Ne luăm angajamentul de a vă proteja confidențialitatea și de a asigura securitatea informațiilor dvs. personale. Această politică de confidențialitate vă informează despre tipurile de informații pe care le colectăm, modul în care le utilizăm și cum le protejăm.


nformații Colectate

Atunci când utilizați acest site, putem colecta informații personale pe care le furnizați voluntar, cum ar fi numele, adresa de email, numărul de telefon și alte detalii de contact. De asemenea, putem colecta automat anumite informații non-personale, cum ar fi adresa IP, tipul de browser, sistemul de operare și paginile vizitate.

Utilizarea Informațiilor

Informațiile colectate pot fi utilizate în următoarele scopuri:

- Pentru a vă oferi serviciile și informațiile solicitate.

- Pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe site și pentru a personaliza conținutul.

- Pentru a vă contacta în legătură cu solicitările sau întrebările dvs.

- Pentru a vă trimite actualizări, oferte sau noutăți relevante (dacă ați dat consimțământul pentru acest lucru).

- Pentru a analiza și monitoriza utilizarea site-ului nostru și pentru a îmbunătăți serviciile noastre.


Părți Terțe

Nu vom dezvălui sau partaja informațiile dvs. personale cu terți în afara scopurilor menționate mai sus, cu excepția cazurilor în care suntem obligați prin lege sau avem consimțământul dvs. explicit.


Securitatea Informațiilor

Luăm măsuri adecvate pentru a proteja informațiile dvs. personale împotriva accesului neautorizat, pierderii, utilizării sau divulgării neautorizate. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că niciun sistem de securitate nu este impenetrabil și că nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor dvs.


Drepturile Dvs.

Aveți dreptul de a accesa, corecta, șterge sau restricționa informațiile dvs. personale. Dacă doriți să exercitați aceste drepturi sau aveți întrebări cu privire la politicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii de Contact.


Modificări ale Politicii

Ne rezervăm dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină și vor intra în vigoare imediat.

ROMELECTRO SA © Copyright 1971-2023. All Rights Reserved.