Romelectro şi ISPE participă la Power-Gen Middle East

Romelectro şi ISPE participă la Power-Gen Middle East

În intervalul 12-14 octombrie va avea loc în Abu-Dhabi Târgul Internaţional “Power-Gen Middle East” la care companiile Romelectro şi ISPE vor fi prezente ca expozante.

Tematica POWER-GEN Middle East este “Regional Opportunities. Strategic Thinking. Technical Solutions” adresându-se, în principal, producătorilor de stat şi independenţi de energie electrică, reprezentanţilor guvernamentali, investitorilor, reprezentanţilor industriei energetice, producătorilor de sisteme şi echipamente din regiunea Orientului Mijlociu.

Participarea companiilor Romelectro şi ISPE la Power-Gen Middle East are ca scop dezvoltarea de afaceri în ţările din Orientul Mijlociu prin întâlniri cu reprezentanţii firmelor de utilităţi din aceste ţări, discuţii cu privire la strategiile acestora de dezvoltare şi a proiectelor pe care le vor lansa în perioada următoare.

Delegaţii Romelectro şi ISPE vor fi în acelaşi timp purtătorii de interes şi pentru celelalte două firme din Grupul Romelectro, respectiv CELPI şi Electromontaj Carpaţi Sibiu.

În reconsiderarea politicii de export la nivelul Grupului Romelectro, această participare este foarte importantă în exprimarea interesului nostru în faţa companiilor din Orientul Mijlociu cu privire la domeniile energie electrică, petrol, gaz, apă şi protecţia mediului înconjurător.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm accesaţi linkul:

http://www.power-gen-middleeast.com/index.html

 

ROMELECTRO SA © Copyright 1971-2023. All Rights Reserved.