Romelectro la FOREN 2016

Romelectro la FOREN 2016

În perioada 12 – 16 Iunie 2016 se va desfășura la Costinești a 13-a ediție a FOREN - Forumul Regional de Energie, cel mai de anvergură eveniment din energie din România. Forumul este organizat de Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR – CME) în parteneriat cu majoritatea firmelor din domeniu.

Romelectro va participa la FOREN cu o delegație de 18 persoane, care vor asista la toate sesiunile, mesele rotunde și celelalte evenimente incluse.

Principala reuniune a Forumului este considerată cea de marți 14 iunie în prima parte a zilei la Sala România a complexului de conferințe, intitulată Regional Energy Day, organizată de Romelectro și CNR – CME. La această reuniune vor participa oficiali și specialiști din Consiliul Mondial al Energiei, de la alte Comitete naționale CNE ale unor țări europene, autorități din România, specialiști din domeniul energetic și industrial, mass-media.

Principalele teme de discuţie sunt legate de:
•    Politicile naţionale şi regionale pentru satisfacerea necesarului de energie;
•    Politicile naţionale şi regionale privind dezvoltarea infrastructurilor de transport pentru energie şi interconectivitatea lor;
•    Dezvoltarea structurilor energetice naţionale şi regionale pentru asigurarea securităţii  în alimentarea cu energie;
•    Politicile privind diversificarea resurselor energetice;
•    Politicile la nivel naţional şi regional privind energia nucleară, pe cărbune, gaz, regenerabile;
•    Politicile privind protecţia mediului ambiant.

Romelectro îi invită pe toți clienții partenerii de afaceri din România și din alte țări la Forum și mai cu seamă la reuniunea de marți, eveniment care tradițional a fost organizat de noi și în care s-a dezbătut cele mai actuale tendințe din energetica regională, europeană, modială.

Detalii privitoare la FOREN la http://www.cnr-cme.ro, iar legat de participarea Romelectro la office@romelectro.ro.

 

ROMELECTRO SA © Copyright 1971-2023. All Rights Reserved.