Middle East Electricity 2016

Middle East Electricity 2016

Romelectro participă la Târgul Internațional Middle East Electricity din Dubai

În intervalul 01 - 03 martie 2016 va avea loc în Dubai Târgul Internaţional “Middle East Electricity (MEE 2016)”, unul dintre cele mai remarcabile evenimente de profil de specialitate electrică şi electroenergetică din regiune.

Grupul Romelectro va fi prezent cu stand propriu. Această participare face parte din suita de activităţi de dezvoltare de afaceri în regiunea Orientului Mijlociu şi Nordul Africii. În cadrul evenimentului delegaţii Romelectro participanţi la eveniment vor avea discuţii cu firmele de utilităţi din aceste ţări, precum şi cu alţi parteneri de afaceri, privind condiţiile reale de promovare a contractelor complexe din domeniul ingineriei electrice.

La MEE 2016 delegaţii Romelectro vor fi purtătorii de interes pentru toate firmele din Grupul Romelectro, respectiv Romelectro, ISPE, CELPI şi Electromontaj Carpaţi Sibiu. Dar, în sensul unor declaraţii actuale de politică de piaţă, conform cărora Romelectro îşi propune să devină un hub, un integrator de proiecte complexe la care să participe cât mai multe firme româneşti, se poate spune că participarea românească este mult mai largă.

Principalele sectoare de piaţa urmărite sunt: energia, apa, alte industrii, petrol, petrochimie şi gaze.

Pentru informaţii suplimentare privind MEE 2016, vă rugăm accesaţi linkul:

http://www.middleeastelectricity.com/en/Home/

Biroul Comunicare Corporativă

 

ROMELECTRO SA © Copyright 1971-2023. All Rights Reserved.