Lucrările la “Autostrada energetică a Moldovei” continuă cu etapa a doua de modernizare

Romelectro, împreună cu specialiștii săi alături de Transelectrica, continuă lucrările de modernizare la "autostrada energetică a Moldovei", cu staţia de 110 kV Roman Nord, unde s-au montat primele 6 celule de 110 kV dintr-un total de 13.

Află mai multe
Romelectro în Anuarul ZF de Energie 2020

Ziarul Financiar a publicat Anuarul de energie 2020, în care politicieni, manageri, specialiști, analiști de energie și jurnalisti de specialitate ai ziarului tratează principalele teme ale energeticii și domeniilor conexe în Romania, în Europa și în lume.

Află mai multe
Piața construcțiilor: Romelectro in top 500

Publicația de specialitate Agenda Construcțiilor publică în numărul său din decembrie un top al celor mai performante 500 de companii din domeniul antreprenoriatului si execuției lucrărilor de construcții din România, structurate pe domenii de activitate și în funcție de rulajul mediu din 2016-2018.

Află mai multe
Romelectro în Die Welt

Cotidianul german Die Welt a publicat la începutul lunii decembrie un supliment documentar de 16 pagini dedicat României.

Află mai multe
Romelectro EPC Contractor pentru un nou proiect: Retehnologizarea statiei 110kV Timisoara si trecerea la tensiune de 400kV a axului Po...

Proiectul retehnologizării stației de 110kV Timisoara și trecerea la tensiune de 400kV a axului Portile de Fier-Anina-Resita-Timisoara-Sacalaz-Arad, etapa II a fost câștigat de Romelectro, în calitate de antreprenor general

Află mai multe
Linia de 400 kV Gura Ialomiței – Cernavodă -Stâlpu, un nou proiect câștigat de Romelectro

Proiectul liniei de 400 kV Cernavoda-Gura Ialomitei-Stalpu a fost castigat de un consortiu format din Electromontaj Bucuresti, Romelectro, si Electromontaj Cluj.

Află mai multe
Romelectro câștigă un nou proiect important de stație electrică de transformare din România

ROMELECTRO SA, în calitate de antreprenor general, a câștigat, recent, licitația organizata de către CNTEE Transelectrica SA pentru modernizarea stației electrice de transformare Stâlpu.

Află mai multe
Romelectro va moderniza sistemul de irigații SPP 1 al O.U.A.I. Movila

Proiectul face parte din Amenajarea de irigații Pietroiu - Ștefan cel Mare și include lucrări de construcții-montaj aferente stației de pompare și rețelei exterioare de irigații, precum și livrarea de echipamente electrice și hidromecanice.

Află mai multe
Romelectro a semnat contractul de reabilitare a amenajării de irigații Giurgiu Răsmirești, zona B

Proiectul de reabilitare a amenajării puse în funcțiune în 1977 include 3 stații de pompare cu un debit instalat de 86.000 de metri cubi/oră și 17,5 kilometri de canale de irigații ce deservesc peste 5.200 de hectare.

Află mai multe
EximBank finanțează Romelectro cu 150 de milioane de lei

EximBank a acordat companiei Romelectro SA, unul dintre cei mai mari contractori generali pentru proiecte energetice, o facilitate în valoare totală de 150 de milioane de lei destinată finanțării proiectelor pe care societatea le are în derulare atât în țară, cât și în străinătate.

Află mai multe
Contractul de modernizare a hidrocentralei pe Olt de la Slatina se derulează cu succes

Dupa 37 de ani, primul hidroagregat de tip bulb instalat în România va fi supus unor lucrări complexe ce vizează implementarea de soluții tehnologice moderne și eficientizarea producției de energie.

Află mai multe
Romelectro câștigă trei noi proiecte importante de stații electrice de transformare din România

ROMELECTRO, în calitate de antreprenor general, a câștigat, recent, licitațiile organizate de către CNTEE Transelectrica SA pentru modernizarea a trei stații electrice de transformare: Focșani Vest, Roman Nord și Bacău Sud. Valoarea totală a acestor lucrări este de aproximativ 14 milioane euro.

Află mai multe
Hidrocentrala “Dimitrie Leonida” Stejaru – legenda Bicazului renaște in mileniul III

Consorțiul Romelectro - Litostroj Power (Slovenia) derulează un contract în valoare de 78 milioane de euro semnat cu Hidroelectrica la mijlocul anului 2015.

Află mai multe
Asocierea Duro Felguera - Romelectro construieşte Centrala Termoelectrică în Ciclu Combinat de la Iernut

Asocierea Duro Felguera - Romelectro reiterează la rândul ei comunicatul făcut de SNGN Romgaz SA privind construirea grupurilor energetice ce utilizează gazele naturale la termocentrala Luduş–Iernut, cel mai nou şi performant producător de energie electrică din Transilvania.

Află mai multe
EximBank finanțează Romelectro pentru un proiect în Egipt

EximBank a acordat companiei Romelectro SA, unul dintre cei mai mari contractori generali pentru proiecte energetice, un plafon de finanțare multiprodus în valoare de 63 milioane de lei, destinat unui proiect pe care compania îl va derula în Egipt.

Află mai multe
Romelectro a câştigat o licitaţie internaţională în Kosovo

Romelectro a câştigat licitaţia internaţională şi a semnat contractul de execuție a unor linii electrice de înaltă tensiune pentru compania KOSTT (Kosovo), operatorul de transport și de sistem.

Află mai multe
REGIONAL ENERGY DAY

În ziua de 14 iunie autoritățile, experții și jurnaliștii prezenți la FOREN 2016 s-au întâlnit la Regional Energy Day – eveniment sponsorizat de Romelectro. Scopul conferinței a fost discutarea politicilor regionale și naționale, siguranța în alimentare cu energie electrică, și diversificarea resurselor energetice, protecția mediului și decarbonizare.

Află mai multe
Stația 110/20kV Sebeş

Un contract de succes: Stația de transformare de 110/20kV Sebeş Zona Industrială

Află mai multe
EPC Contractor

Romelectro este unul dintre cei mai importanţi EPC Contractori din România, acoperind prin proiectele sale întregul lanţ energetic: producerea, transportul, distribuţia şi furnizarea energiei. Află mai multe ›

Investitor

Romelectro promovează investiţii în concordanţă cu principiile dezvoltării durabile, energia regenerabilă şi cogenerarea reprezentând direcţii strategice de canalizare a resurselor umane şi financiare ale companiei. Află mai multe ›