EximBank finanțează Romelectro cu 150 de milioane de lei

EximBank a acordat companiei Romelectro SA, unul dintre cei mai mari contractori generali pentru proiecte energetice, o facilitate în valoare totală de 150 de milioane de lei destinată finanțării proiectelor pe care societatea le are în derulare atât în țară, cât și în străinătate.

Află mai multe
Modernizarea stației electrice de 400/110 kV de la Smârdan

ROMELECTRO SA, în calitate de antreprenor general, a câștigat, recent, licitația organizată de către CNTEE Transelectrica SA pentru modernizarea stației electrice de transformare Smârdan. Valoarea totală a acestor lucrări este de peste 23 milioane de euro.

Află mai multe
Contractul de modernizare a hidrocentralei pe Olt de la Slatina se derulează cu succes

Dupa 37 de ani, primul hidroagregat de tip bulb instalat în România va fi supus unor lucrări complexe ce vizează implementarea de soluții tehnologice moderne și eficientizarea producției de energie.

Află mai multe
Romelectro câștigă trei noi proiecte importante de stații electrice de transformare din România

ROMELECTRO, în calitate de antreprenor general, a câștigat, recent, licitațiile organizate de către CNTEE Transelectrica SA pentru modernizarea a trei stații electrice de transformare: Focșani Vest, Roman Nord și Bacău Sud. Valoarea totală a acestor lucrări este de aproximativ 14 milioane euro.

Află mai multe
Hidrocentrala “Dimitrie Leonida” Stejaru – legenda Bicazului renaște in mileniul III

Consorțiul Romelectro - Litostroj Power (Slovenia) derulează un contract în valoare de 78 milioane de euro semnat cu Hidroelectrica la mijlocul anului 2015.

Află mai multe
Asocierea Duro Felguera - Romelectro construieşte Centrala Termoelectrică în Ciclu Combinat de la Iernut

Asocierea Duro Felguera - Romelectro reiterează la rândul ei comunicatul făcut de SNGN Romgaz SA privind construirea grupurilor energetice ce utilizează gazele naturale la termocentrala Luduş–Iernut, cel mai nou şi performant producător de energie electrică din Transilvania.

Află mai multe
EximBank finanțează Romelectro pentru un proiect în Egipt

EximBank a acordat companiei Romelectro SA, unul dintre cei mai mari contractori generali pentru proiecte energetice, un plafon de finanțare multiprodus în valoare de 63 milioane de lei, destinat unui proiect pe care compania îl va derula în Egipt.

Află mai multe
Romelectro a câştigat o licitaţie internaţională în Kosovo

Romelectro a câştigat licitaţia internaţională şi a semnat contractul de execuție a unor linii electrice de înaltă tensiune pentru compania KOSTT (Kosovo), operatorul de transport și de sistem.

Află mai multe
REGIONAL ENERGY DAY

În ziua de 14 iunie autoritățile, experții și jurnaliștii prezenți la FOREN 2016 s-au întâlnit la Regional Energy Day – eveniment sponsorizat de Romelectro. Scopul conferinței a fost discutarea politicilor regionale și naționale, siguranța în alimentare cu energie electrică, și diversificarea resurselor energetice, protecția mediului și decarbonizare.

Află mai multe
Stația 110/20kV Sebeş

Un contract de succes: Stația de transformare de 110/20kV Sebeş Zona Industrială

Află mai multe
Conferința Investenergy

Romelectro – Partener Gold la Conferința ”Energie pentru viitor. Investește inteligent!”

Află mai multe
Cristian Secoşan - ZF Power Summit 2016

Cristian Secoşan, Romelectro: Vorbim de smart grid şi smart home în România, dar avem o problemă gravă cu starea reţelelor

Află mai multe
EPC Contractor

Romelectro este unul dintre cei mai importanţi EPC Contractori din România, acoperind prin proiectele sale întregul lanţ energetic: producerea, transportul, distribuţia şi furnizarea energiei. Află mai multe ›

Investitor

Romelectro promovează investiţii în concordanţă cu principiile dezvoltării durabile, energia regenerabilă şi cogenerarea reprezentând direcţii strategice de canalizare a resurselor umane şi financiare ale companiei. Află mai multe ›